Volei CSU Galati

Antrenorul Bogdan Paul lucrează să-și formeze lotul

Daniela Lupescu, al 3-lea transfer de la CSU Belor

Săptămâna a demarat în forță pentru CSU Belor, echipă ce reprezintă Galațiul în eșalonul de elită al voleiului feminin din România. Antrenorul principal Bogdan Paul vrea să primenească lotul pentru a reuși o clasare superioară în sezonul 2019-2020. Conducerea clubului a reușit să parafeze transferul jucătoarei Daniela Lupescu, 33 ani, 175 cm, care ultima oară a evoluat la FC Argeș Pitești, alături de care a reușit promovarea în Divizia A1 și a mai evoluat în carieră la UVT Agroland Timișoara, SCM Craiova, Unic Piatra Neamț și CSU Medicina Tg. Mureș.

„Am luat decizia de a evolua în noul sezon la CSU BELOR Galați, considerând că va fi o nouă provocare pentru mine. Mă bucur mult că voi colabora din nou cu antrenorul Paul Bogdan, cu care am lucrat foarte bine și în trecut. Aștept cu nerăbdare să începem pregătirea pentru noul sezon, în care vom încerca împreună cu noile colege să ne demonstrăm potențialul”, ne-a declarat ultima achiziție din tabăra gălățeană. Până acum au mai semnat cu CSU Belor: Maria Jose Corral Bouza și Andreea Ispas dar în zilele următoare vor mai fi anunțate câteva transferuri.