Volei CSU Galati

Al doilea transfer la fileu

CSU Belor a transferat un libero de Națională: Andreea Ispas

CSU Belor va reprezenta Galațiul pentru al doilea sezon consecutiv în Divizia A1 la volei feminin. După ce a ocupat locul 8 în primul sezon pe prima scenă, conducerea clubului vrea să ducă proiectul mai departe și să formeze un lot competitiv cu care să se obțină o clasare superioară. Noul antrenor principal, Bogdan Paul a intrat deja în pâine și caută cele mai bune soluții. În cursul zilei de vineri fost parafat cel de-al doilea transfer. Este vorba de Andreea Ispas, 29 ani, 170 cm, 59 kg, care evoluează pe postul de libero, ultima oară a evoluat la CSM București în sezonul 2017-2018 cu care a câștigat eventul: Cupa României și campionatul și a ajuns până în 16-imile CEV Cup. A mai jucat pentru CSU Tg. Mureș, Tomis Constanța și CSM Lugoj. Andreea a fost componentă de bază a Naționalei de senioare a României.

„Am ales Galațiul deoarece în momentul acesta este varianta cea mai bună pentru mine!!! Sper să realizăm lucruri frumoase la CSU Belor, să ne atingem obiectivul și de ce nu, chiar să îl depășim”, ne-a declarat Andreea Ispas. Până în acest moment, echipa gălățeană a mai parafat un transfer important: Maria Jose Corral Bouza, 28 ani, coordonatoarea Spaniei. În zilelele următoare vor fi anunțate și alte transferuri.