Volei CSU Galati

Al 7-lea transfer

Bosniaca Arijana Oki Okuka va îmbrăca tricoul CSU Belor

Echipa gălățeană antrenată de Bogdan Paul care va fi ajutat de Ileana Berdilă și Nelu Ivanov a început marți antrenamentele și a efectuat câteva ședinte de reacomodare a organismului la efort. În paralel, staff-ul tehnic susținut de cel administrativ se preocupă de completarea lotului.

Vineri a fost parafat cel de-al 7-lea transfer: bosniaca Arijana Oki Okuka, 25 ani, 190 cm, 74 kg, care va acoperi postul de centru. Arijana a evoluat în ultimele două sezoane la Stella Callais – Franța după ce a jucat în țara sa natală pentru ZOK Bimal Jedinsto Brcko, în perioada 2010-2016 cu care a câștigat 6 titluri de campioană a Bosniei Herþegovina și a debutat la ZOK Gocko unde a evoluat în perioada 2006-2010, fiind în trecut și componentă a Naționalei țării sale.

„Mă aștept să găsesc o atmosferă bună la echipă. Este prima dată când voi juca în Liga din România. Îmi doresc și sper să facem o treabă bună împreună cu noile mele coechipiere”, ne-a declarat Arijana care luni va ajunge în România și va face joncțiunea cu CSU Belor în cantonamentul de la Cheile Grădiștei.

În cursul săptămânii viitoare lotul va fi complet după ce vor mai perfectate două transferuri.