Volei CSU Galati

A treia victorie consecutivă pentru fetele noastre

CSU Belor a încheiat weekendul sportiv duminică când au întâlnit în Polivalentă nou promovata CS Medgidia. Formaţia gălăţeană antrenată de Bogdan Paul, Florin Vasile Bosi şi Nelu Ivanov a început aproape perfect şi după treisferturi de oră de la start conducea cu 2-0 la seturi. Setul trei a debutat tot în avantaj, 3-1 şi publicul deja era puţin dezamăgit că va pleca mai repede spre casă. Surprinzător, echipa noastră s-a blocat pur şi simplu, CS Medgidia nu s-a lăsat mult invitată şi a redus diferenţa. Mai mult chiar, oaspetele au prins „tupeu” şi au condus la un moment dat cu 11-5. Încurajată de suporteri, CSU Belor nu a renunţat şi a revenit spectaculos, coordonatoarea Maria Jose Corral Bouza, care este şi titulara Naţionalei Spaniei a servit de opt ori consecutiv şi situaţia pe tabela de marcaj s-a răsturnat: 13-11. Spectacolul a fost total în setul 4, ambele echipe au făcut risipă de energie, lupta a fost aprigă dar Daniela Lupescu şi Borislava Saykova au făcut legea pe final şi au păstrat cele trei puncte la Galaţi. Prima victorie din campionat pe teren propriu: 3-1(15, 18, -13, 19) şi a treia consecutivă după cele de la Piteşti şi Voluntari în Cupa României. Formula folosită: Talita Jose do Nascimento 7 puncte, Maria Jose Corral Bouza 7 p, Anamaria Berdilă 5 p, Borislava Saykova 15 p, Ivana Radonjic 15 p, Daniela Lupescu 12 p – Andreea Ispas, libero. Au mai intrat: Ana Marisa Radu, Laura Simonia 3 p, Sorina Miclăuş 2 p, Ganna Magerova 2 p. CSU Belor ocupă locul 5 cu 6 puncte şi va juca runda viitoare, pe 27 octombrie, în deplasare cu U NTT Data Cluj.