Volei CSU Galati

A patra victorie consecutivă

Fetele au cucerit trei puncte sub Feleac

În Divizia A1 de volei feminin, CSU Belor a jucat duminică în deplasare cu U NTT Data Cluj. A fost un meci foarte important, de şase puncte practic cu o contracandidată la un loc pentru calificarea în play-off. Echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Vasile Florin Bosi a pregătit bine meciul şi chiar dacă a avut în faţă o echipă ambiţioasă care şi-a vândut scump pielea a reuşit să obţină o victorie de 3 puncte care va conta enorm în clasamentul primei faze a campionatului. Ca şi la meciul de pe teren propriu cu CS Medgidia, la 2-0 la seturi a apărut un blocaj, clujencele au profitat şi au obţinut setul de onoare. „A fost un meci greu, aşa cum mă aşteptam, Clujul are o echipă arţăgoasă care cedează foarte greu pe teren propriu, cu jucătoare experimentate care îşi fac treaba. Sunt bucuros pentru victorie chiar dacă noi nu am practicat cel mai bun volei pe care mi-l doresc. Mai avem de lucru, suntem pe drumul cel bun, adunăm puncte şi fetele capătă încredere şi moral bun pentru meciurile dificile”, ne-a declarat antrenorul de la CSU Belor, Bogdan Paul. Rezultat final: U NTT Data Cluj – CSU Belor 1-3 (-18, -20, 23, -21).

Echipa gălăţeană a început cu formula: Borislava Saykova 6 puncte, Ivana Radonjic 14 p, Daniela Lupescu 9 p, Talita Jose Do Nascimento 15 p, Maria Jose Corral Bouza 3 p, Anamaria Berdilă 13 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Laura Simonia 4 p, Sorina Miclăuş 2 p, Ganna Magerova 5 p. Sâmbătă 2 noiembrie, iubitorii voleiului din oraşul de la Dunăre vor avea ocazia să se delecteze cu primul cuplaj din acest sezon: CSM Arcada – CSM Câmpia Turzii, de la ora 17.00 respectiv CSU Belor – Rapid Bucureşti, de la ora 18.30.