Volei CSU Galati

A 5-a victorie consecutivă pentru voleibaliste, handbaliştii eliminaţi din Cupă

Sala Dunărea din oraşul nostru a găzduit sâmbătă numai puţin de patru meciuri şi peste 8 ore de petrecut la sală pentru iubitorii sportului gălăţean
În cel de-al doilea joc, CSU Galaţi a primit vizita celor de la HC Dobrogea Sud Constanţa, în faza 16-imilor Cupei României Fan Courier. Studenţii antrenaţi de Florin Andronic au avut misiune imposibilă în faţa unei echipe cu un palmares impresionant atât la nivel naţional cât şi internaţional, chiar daca cu un start ezitant în Liga Zimbrilor, s-au speriat şi nu au putut să joace măcar la nivelul lor maxim pentru a da o replică acceptabilă. Rezultat final: 12-42. Pentru echipa gălăţeană au jucat: Fuică, Ungureanu, Dinu – Mârşiu 4 g, Gheorghe 1 g, Ştoarfă, Butea 2 g, Lefter, Olaru 3 g, Bădărău 1 g, Frangulea, Aurică, Rotaru, Ionescu 1 g, Ionel, Simo.
Sâmbăta „lucrătoare” s-a încheiat cu duelul feminin CSU Belor – Rapid Bucureşti din cea de-a 5-a rundă a Diviziei A1 de volei. Chiar dacă giuleştencele, cu un moral bun după surpriza din etapa precedentă când au învins acasă cu 3-2 pe CSM Lugoj au încercat să-şi vândă scump pielea la Galaţi, echipa gălăţeană antrenată de Bogdan Paul şi Florin Vasile Bosi ajutaţi de Nelu Ivanov a controlat meciul reuşind să treacă cu bine şi peste unele momente dificile şi a obţinut a cincea victorie consecutivă şi prima în minim de seturi.

Rezultat final: 3-0 (17, 18, 23). Formula de start pentru CSU Belor: Maria Jose Corral Bouza 1 p, Sorina Miclăuş 12 p, Borislava Saykova 10 p, Ivana Radonjic 8 p, Daniela Lupescu 3 p, Talita Jose do Nascimento 3 p – Andreea Ispas, libero. Au mai jucat: Marisa Radu, Laura Simonia 6 p, Anamaria Berdilă 8 p. Echipa gălăţeană a urcat pe locul 5 cu 12 puncte şi va juca în etapa următoare în deplasare cu CSO Voluntari.