Tradiţia merge mai departe

Şapte medalii gălățene la Europenele de machete

13 romania navo 0

Campionatul European de machete s-a desfăşurat zilele trecute în incinta Muzeului de Artă din Kaverna (Bulgaria). La ediţia din acest an s-au înscris în competiţie 196 de modele din opt ţări. România a păstrat tradiţia şi într-o companie selectă a reuşit cu cele 46 de modele prezentate să obţină numai puţin de 41 de medalii: 6 de aur, 16 de argint şi 19 de bronz. Din delegaţia tricoloră prezentă la Europene au făcut parte şi trei sportivi de la CSU Galaţi: Daniel Ciosu, Marian Hârţan şi Adrian Postea.

13 romania navo 1

Ca de fiecare dată aceştia au ţinut steagul sus şi s-au întors la Galaţi cu şapte medalii după cum urmează: Daniel Ciosu - o medalie de aur cu nava Bismarck, trei medalii de argint cu: Tidewater Enabler, Agassiz, Dreadnought  şi o medalie de bronz pentru macheta Harbour Diorama; Marian Hârţan - o medalie de argint cu nava Royal Caroline; Adrian Postea - o medalie de argint cu nava Tudor Vladimirescu.

Aeromodele
Federatia Romana de Handbal