Trei de aur şi şapte de bronz

Elena Andrieş a devenit triplă campioană naţională şi la senioare

10 csu haltere andries

În perioada 5-8 septembrie, la Arad s-a desfăşurat Campionatul Naţional de haltere pentru seniori. CSU Galaţi a obţinut 10 medalii, dintre care trei de aur şi şapte de bronz. Elena Andrieş a revenit la potenţialul maxim şi a confirmat cu trei titluri de campioană naţională la categoria 48 de kg.

10 csu grigoras

O evoluţie bună a avut şi colega sa, Bianca Grigoraş, care a concurat la categoria 58 kg şi a reuşit să urce de trei ori pe treapta a treia a podiumului. Cu câte două medalii de bronz s-au întors acasă: Costel Carp (categoria 69 kg) şi Niţu Bădărău (categoria 105 kg). Halterofilii noștri sunt pregătiți de antrenorii: Costel Dimofte și Mariana Toma. În perioada 22-30 septembrie, în Kosovo va avea loc Campionatul European Under 15 şi Under 17 unde clubul nostru va fi reprezentat de: Andreea Penciu, Maria Tăbăcaru şi Mihaela Ilie. De-asemenea, la Europenele Under 20 şi tineret programate în luna octombrie la Tirana, de la CSU vor participa: Elena Andrieş, Costel Carp şi Niţu Bădărău.

10 csu haltere carp

Aeromodele