Andreea Arsine, cel mai bun rezultat al carierei şi locul 31 la Mondiale

„Te iubesc boss, mereu cu mine”

16 csu arsine 2

 

Duminică s-a încheiat la Londra Campionatul Mondial de atletism. Reprezentanta Galaţiului, Andreea Arsine, atletă legitimată la CSU, a alergat în ultima zi în proba de 20 de km marş, şi a terminat pe locul 31 din 61 de concurente, cu „personal best”, 1:33.46.

16 csu arsine 1

 

„Cu siguranţă o cursă pe placul inimii şi vă întrebaţi cum a fost...a fost o vreme suportabilă, excelentă de cursă, mi-am putut controla corpul, m-a ajutat psihicul foarte mult(se putea puţin mai bine pe ultimii 7km dar a ieşit bine) fără să mă plâng pot spune că după evenimentele din prima parte a anului când aproape 5 luni am fost destul de bolnavă şi de la tendoane am ajuns la rinichi cu operaţie, şoc septic şi toate nebuniile, mă declar fericită pentru rezultatele obţinute şi de timpii obţinuţi, atât la campionatul naţional cât şi la acest campionat mondial. Revenind la acest concurs...în săptămâna premergătoare concursului m-am simţit foarte rău, până vineri inclusiv, nişte stări de somnolenţă şi dureri de picioare de nu aveţi idee, în cele din urmă am reuşit, m-a ajutat bunul Dumnezeu şi m-a lăsat şi durerea de tendoane şi întinderile şi încărcătura pe hamstrings s-a calmat, totul a fost aşa cum mi-am dorit, să pot controla cursa psihic şi tehnic, după cursă m-am blocat, mi-a făcut maseorul masaj şi sunt mai ok acum, ar fi fost culmea să nu am nimic!. Am revăzut câteva filmuleţe cu mine din timpul cursei şi cu siguranţă pentru liniştea mea sufletească alături de prof va trebui să îmi mai corectez ţinuta, mai ales în partea de sus (contează foarte mult să fii sau cel puţin să pari relaxat în cursă) arbitrii sunt obiectivi şi se iau după ce văd, nu am avut avertismente însă m-am resimţit puţin în a 2-a parte a cursei şi de fel îmi doresc ca pe lângă timp şi poziţie, tehnică şi aspectul vizual să fie impecabil, deci voi mai avea puţin de perfectat.
Cât despre mesajul de pe numărul meu de concurs: „Love you Boss - always with me, este dedicat tatălui meu, căruia îi voi mulţumi mereu pentru faptul că mi-a îndrumat paşii şi viaţa către sport, pentru că m-a făcut o luptătoare şi pentru că mi-a dat lecţii de viaţă şi pe viaţă care îmi vor lipsi enorm. Un omagiu pentru un om la care mă gândesc în fiecare moment şi pentru care aş da orice să îl mai pot vedea măcar odată. Orice gest e prea mic pentru ce om deosebit şi mare a fost tatăl meu. El a fost motivul pentru care m-am reapucat, el este motivul pentru care continui. Cam atât vă pot spune, va urma o perioadă de refacere şi puţină pauză, după care reluăm pregătirea. Vă super pup şi vă îmbrăţisez!”, ne-a transmis Andreea într-un mesaj emoţionat postat pe o reţea de socializare.

 

sursa foto 1: Marian Valentin Burlacu

Aeromodele
Federatia Romana de Handbal
Federatia Romana de Baschet
Federatia Romana de Atletism
Federatia Romana de Volei