Badmintonul gălăţean scoate rezultate pe bandă rulantă

Sportivii conduşi de Dorel Badiu au câştigat campionatul şi Cupa României la tineret

26 badminton csu

C S Universitatea Galati este noua Campioană Naţională echipe tineret la Badminton. Pe 21 aprilie, echipa gălăţeană a învins în finală dramatic, cu 3-2, pe Sportul Studenţesc Bucureşti, după ce a revenit de la 0-2. În meciul decisiv, la scorul general 2-2, perechea gălăţeană Radu Rusu/ Cătălina Simionescu au învins cu 2-1 (23-21 în setul decisiv!) perechea Mihai Grosu/ Ioana Grecea, după ce bucureştenii au avut 3 mingi de meci şi titlu. Componenţa formaţiei noastre a fost: Cătălina Simionescu, Irina Călin, Andreea Dimitriu, Miruna Niţu, Radu Rusu, Cosmin Panfil, Cosmin Hîncu, Ştefan Constandache, Tudor Mircică.

26 badminton csu 3

La Cupa României Tineret, competiţie ce s-a desfăşurat în perioada 21-23 aprilie în sala Siderurgistul, sportivii de la C S Universitatea Galaţi şi-au adjudecat şase din cele opt trofee puse în joc. În total au fost 14 medalii cucerite de sportivii de la CSU dintre care: 6 aur, 3 argint, 5 bronz. „ Am dovedit din nou că la Galaţi există valoare, se munceşte, se obţin performanţe. Sunt tare mândru de sportivii mei”, ne-a declarat antrenorul gălăţean Dorel Badiu. Rezultatele obţinute de sportivii gălăţeni: Simplu feminin : Andreea Dimitriu - locul 2, Irina Călin - locul 3; Dublu feminin: Cătălina Simionescu /Irina Călin - locul 1, Andreea Dimitriu / Ariana Alexa - locul 3; Dublu masculin : Radu Rusu / Cosmin Panfil - locul 1, David Niţu / Mihnea Crăciun (Sp.Stud.Bucureşti) - locul 3, Cosmin Hîncu / Daniel Popescu (CSM Timişoara) - locul 3; Dublu mixt : Radu Rusu / Cătălina Simionescu - locul 1, Cosmin Hîncu / Andreea Dimitriu - locul 2.

Aeromodele
Federatia Romana de Handbal