Revenire de senzaţie

Gălăţeanca Elena Ramona Andrieş se întoarce cu două medalii de bronz de la Europene

04 haltere csu

În aceste zile, la Split în Croaţia se desfăşoară Campionatul European de haltere pentru seniori. Conform tradiţiei, România a deplasat o delegaţie puternică iar rezultatele nu au întârziat să apară încă de duminică din ziua de debut a competiţiei. Galaţiul a fost reprezentat de sportiva Elena Ramona Andrieş, legitimată la CSU Galaţi, care a concurat la categoria 48 de kg unde a obţinut două medalii de bronz: la stilul smuls cu un rezultat de 75 kg şi la total cu 164 kg. La primul ei concurs internaţional după o pauză mai lungă, Elena care este pregătită de antrenorul emerit Costel Dimofte şi Mariana Bălan a ratat la mustaţă încă o medalie de bronz la stilul aruncat unde s-a clasat pe locul IV cu 89 de kg (bronzul a revenit turcoaicei Erdogan Sazlye cu 90 kg). România a cucerit şapte medalii în prima zi la Europene: una de aur, două de argint şi patru de bronz. Tot în această perioadă, la Bangok se va desfăşura Campionatul Mondial pentru juniori II (13-17 ani) unde clubul nostru va fi reprezentat de: Andreea Penciu, dublă legitimare CSU-CSS.

Aeromodele
Federatia Romana de Handbal